Residentie Beaux-Arts, Gent

Investeren in Residentie Beaux-Arts

Tussen station Gent Sint-Pieters en de Korenmarkt verrijst Residentie Beaux-Arts. Een majestueus wooncomplex met luxueuze assistentiewoningen en appartementen voor levensloopbestendig wonen. Troeven? Een perfecte ligging, hoogwaardige afwerking en gevarieerd aanbod. Helemaal op maat van uw woonwensen.

Investeren in een flat levensloopbestendig wonen?

Bent u wat minder mobiel? Dan zit u helemaal goed in Residentie Beaux-arts dankzij de aangepaste voorzieningen. Concreet? Alle flats hebben brede deuren, drempelluwe overgangen (bijv. naar de terrassen) en verstevigingen in de muren voor beugels/steunen. De architect hield bovendien rekening met draaicirkels in functie van rolstoelstoelgebruik. Meer troeven? Vloerverwarming én de afwerking met duurzame materialen.

Kiest u voor een flat maar hebt u toch behoefte aan zorg- en dienstverlening? Dan activeert u de service van de assistentiewoningen in het naastgelegen gebouw. Als koper ontvangt u een uitgebreid en gedetailleerd lastenboek. De afwerking van uw vloer, keuken en badkamer kiest u helemaal zelf.

“De ruime flats hebben één of meer terrassen die uitzicht bieden op de prachtige tuin, de groene kruinen van het Citadelpark en de Gentse skyline.”

Investeren in een assistentiewoning?

Wil u liever een assistentiewoning kopen? Dat kan! Residentie Beaux-arts telt 38 assistentiewoningen van 60 tot 116 m² groot. Inclusief leefruimte, 1 of 2 terrassen, volledig uitgeruste keuken, 1 tot 2 slaapkamers, badkamer en berging. Een slimme investering.

  • Aankoop in volle eigendom
  • 12 % btw (i.p.v. 21%)
  • Vrijstelling onroerende voorheffing

Iets voor mij?

Jong of oud, zorgbehoevend of niet … Residentie Beaux-arts biedt een antwoord op uw eigen, unieke woonwensen. Behoud uw zelfstandigheid en woon in alle vrijheid, comfort en luxe vlakbij het centrum van Gent. 

17073 01D 17073 02D 16061 01A 18076 01E 18076 02C 18076 03C 18076 04A 18076 05A

Wil u de plannen van Residentie Beaux-Arts in detail bekijken? Zo gebeurd!

Vul onderstaand formulier in en u vindt ze meteen in uw mailbox.