Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Roobeekpark, Ardooie

Investeren in Roobeekpark

Investeren in de flats levensloopbestendig wonen in de Residenties Lijsterbes, Magnolia of Populier is investeren in uw toekomst. U koopt als investering om te verhuren of om op een dag zelf in te komen wonen of eventueel uw kinderen of kleinkinderen… de flats zijn geschikt voor jong en oud.

Ze beschikken over heel wat troeven; zo zijn ze ingeplant in het Roobeekpark, een site die ook nog een woonzorgcomplex en assistentiewoningen omvat. De flats kijken uit op een natuurgebied en liggen op wandelafstand van de kerktoren van Ardooie. Bank, bakker, apotheek, supermarkt,… alles bevindt zich op wandelafstand.

De flats hebben een oppervlakte tussen 71 en 94 m², hebben quasi allemaal twee slaapkamers, een ruim terras, een ondergrondse parking en indien de bewoners het wensen, kunnen zij alle zorg- en dienstverlening ontvangen.

De drie residenties staan ondergronds in verbinding met het volledige Roobeekpark. Zo bevinden zich het restaurant, het zwembad, het kapsalon en andere faciliteiten van Residentie Hardoy op een paar stappen van uw flat.

De afwerking van uw flat bepaalt u zelf mee. Kopers krijgen namelijk een budget waarmee ze in de toonzaal van de leverancier hun keuze kunnen maken van o.a. keuken, sanitair en vloerbekleding.

Roobeekpark Ardooie 2693 1118 Roobeekpark Ardooie 2675 1118 Roobeekpark Ardooie 2671 1118 Roobeekpark Ardooie 2661 1118 Roobeekpark Ardooie 2644 1118 Pano Roobeekpark Ardooie 2719 1118 Roobeekpark Ardooie 2716 1118

Makelaar

                                                                                   INFO EN VERKOOP? CONTACTEER ONS OP 0472 53 44 53

Wil u de plannen van Roobeekpark in detail bekijken? Zo gebeurd!

Vul onderstaand formulier in en u vindt ze meteen in uw mailbox.