INFO-AVOND MET GASTSPREKERS: Slim beleggen in vastgoed voor uzelf, nu én voor later! Interesse? Schrijf u nu in.

Op 8 oktober organiseert Investment-Assist in samenwerking met Aldea een info-avond met interessante gastsprekers. Onderwerpen als Vastgoed & successie, waarom een krediet bij een vastgoedbelegging een must is, ...? Ondertussen kan u ook kennis maken met onze Residenties Lijsterbes, Magnolia & Populier. Een top project in opleveringsfase!

meer info

Het team van Aldea brengt wonen en zorg samen in één harmonieus geheel. 

Aan het hoofd van Aldea staan Christophe Desimpel en Frederick Pouders. Beide brengen hun jarenlange expertise en passie op vlak van vastgoed en uitbating samen in de realisatie en de organisatie van woonzorgcentra, assistentiewoningen, levensloopbestendige flats en health resorts.

Aldea voldoet met haar projecten aan de verwachtingen van zorg en huisvesting en geeft de nieuwe generatie ouderen een invulling aan hun hedendaagse behoeften van comfort en blijvende zelfstandigheid. De Aldea woonzorgsites zijn de ideale oplossing voor de senior van morgen die de geneugten van het leven ook op latere leeftijd wil blijven combineren met persoonlijke onafhankelijkheid en die in mindere of meerdere mate beroep wil doen op een aangepaste zorgverlening. 

Aldea Takes Care, overal en voor iedereen!

Bij Aldea staat het individu op de eerste plaats. Naast de zorg voor haar bewoners, die we een zo passend mogelijke omkadering willen geven,  wil Aldea als werkgever ook de belangen van haar personeel behartigen.