Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info

Het team van Aldea brengt wonen en zorg samen in één harmonieus geheel. 

Aan het hoofd van Aldea staan Christophe Desimpel en Frederick Pouders. Beide brengen hun jarenlange expertise en passie op vlak van vastgoed en uitbating samen in de realisatie en de organisatie van woonzorgcentra, assistentiewoningen, levensloopbestendige flats en health resorts.

Aldea voldoet met haar projecten aan de verwachtingen van zorg en huisvesting en geeft de nieuwe generatie ouderen een invulling aan hun hedendaagse behoeften van comfort en blijvende zelfstandigheid. De Aldea woonzorgsites zijn de ideale oplossing voor de senior van morgen die de geneugten van het leven ook op latere leeftijd wil blijven combineren met persoonlijke onafhankelijkheid en die in mindere of meerdere mate beroep wil doen op een aangepaste zorgverlening. 

Aldea Takes Care, overal en voor iedereen!

Bij Aldea staat het individu op de eerste plaats. Naast de zorg voor haar bewoners, die we een zo passend mogelijke omkadering willen geven,  wil Aldea als werkgever ook de belangen van haar personeel behartigen.