Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Aldea La Quinta, Marbella

Aldea La Quinta

Het Aldea La Quinta Health Resort in het prachtige Marbella is centraal gelegen aan de zonovergoten Andalusische kust. Met zijn vele faciliteiten biedt het resort een nieuw concept met een unieke en kwaliteitsvolle combinatie en integratie van Hospitality en Zorg.

Het professioneel team van het Aldea La Quinta Health Resort verwelkomt haar gasten graag voor een revalidatie-, Sport- of Vitaliteitsprogramma, een kort of lang vakantieverblijf of zelfs permanent begeleid wonen en doet haar uiterste best continu geborgenheid, comfort, zorg en toegevoegde waarde te bieden voor een gezonde, vitale levensstijl.

Elke gast is uniek en verdient een individuele benadering. Een team van experts biedt programma’s op maat aan die beantwoorden aan de specifieke behoeften van elk van de gasten.

Het meertalig team beschikt over een jarenlange ervaring in Noord-Europese managementvaardigheden in deze sector en zorgt ervoor dat hun gasten zich meteen thuis voelen in een hartelijke Spaanse omgeving. Aldea La Quinta Health Resort biedt een unieke combinatie van Hospitality en Zorg

Foto 3 Foto 1 Eetruimte Buiten Zwembad Binnen