INFOMOMENTEN RESIDENTIE BEAUX-ARTS

In de Kortrijksesteenweg te Gent, op de plaats van het voormalig gebouw van Axa Royale Belge, verrijst Residentie Beaux-Arts. Een majestueus gebouw met 38 stijlvolle assistentiewoningen. Troeven? De unieke ligging, de exclusieve en smaakvolle inrichting in een huiselijke sfeer en de ruime tuin. De gepersonaliseerde benadering en het gevarieerd aanbod aan activiteiten en zorg- en dienstverlening zijn ons keurmerk. Wenst u meer info over Residentie Beaux-Arts? Schrijf u dan in op één van onze infomomenten.

meer info
Aldea La Quinta, Marbella

Aldea La Quinta

Het Aldea La Quinta Health Resort in het prachtige Marbella is centraal gelegen aan de zonovergoten Andalusische kust. Met zijn vele faciliteiten biedt het resort een nieuw concept met een unieke en kwaliteitsvolle combinatie en integratie van Hospitality en Zorg.

Het professioneel team van het Aldea La Quinta Health Resort verwelkomt haar gasten graag voor een revalidatie-, Sport- of Vitaliteitsprogramma, een kort of lang vakantieverblijf of zelfs permanent begeleid wonen en doet haar uiterste best continu geborgenheid, comfort, zorg en toegevoegde waarde te bieden voor een gezonde, vitale levensstijl.

Elke gast is uniek en verdient een individuele benadering. Een team van experts biedt programma’s op maat aan die beantwoorden aan de specifieke behoeften van elk van de gasten.

Het meertalig team beschikt over een jarenlange ervaring in Noord-Europese managementvaardigheden in deze sector en zorgt ervoor dat hun gasten zich meteen thuis voelen in een hartelijke Spaanse omgeving. Aldea La Quinta Health Resort biedt een unieke combinatie van Hospitality en Zorg

Foto 3 Foto 1 Eetruimte Buiten Zwembad Binnen