Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Parkresidentie Wivina, Dilbeek

Parkresidentie Wivina heeft een rijk verleden.

Bij het binnenkomen via het poortgebouw ontdekt u meteen het majestueuze priesterhuis aan de ingang. Vandaag straalt het beschermde deel van het Sint-Wivinaklooster nog altijd enorme klasse uit. Het domein, omringd door groen, ademt ruimte en rust. 

Op dit historische domein staat nu het woonproject met 65 appartementen en in de toekomst komt er een leefgemeenschap voor dementie. Architectenbureau De Vylder Vinck Taillieu ontwierp een prachtige nieuwbouw die perfect bij het oude klooster past. De kruisvormige nieuwbouw, met zijn vier verdiepingen en twee exclusieve torenflats, biedt een uitzonderlijk zicht op de abdijtuin en het glooiend landschap van het Pajottenland.

Een unieke voorziening waarbij u 100% omringd bent door alles wat u nodig hebt en waar het onbezorgd en veilig wonen is.

Er is een mogelijkheid tot persoonlijke parkeerplaatsen in de ondergrondse garage, een ontspannings-en vergaderruimte, een bibliotheek, een cafetaria, een loungebar, een kapsalon, een fitness-en wellnessruimte én het restaurant Broeder Jan waar u en omstaanders kunnen genieten van de fijne keuken. Het restaurant en de 10 hectare abdijtuin staan het hele jaar open voor iedereen. Kortom, de kwaliteitsvolle assistentiewoningen zijn op maat gemaakt voor voltijdse levensgenieters.

Leefruimte Met Vermelding Dô Me Deco Aldea Modelflat 1 Small Restaurant Broeder Jan Img 3616 Img 3615

Niet te vergeten, is het prachtige parkdomein waar u het hele jaar door heerlijk kan genieten.  Vanuit de ruime assistentiewoningen kijkt u uit op de prachtige, uitgestrekte parktuin die hertekend werd door de befaamde landschapsarchitect Bas Smets. De appartementen baden in het licht en hebben een open uitzicht over het domein. U komt er écht volledig tot rust! Het bos, de boomgaard, het grasveld, de vijver, de moestuinen, het neerhof en de kloostermuur kregen de nodige aandacht en straalt opnieuw de sfeer uit van een authentieke abdijtuin. Zin in een wandeling door het bos? Dat gaat meteen gepaard met de ontdekking van het beeldenpark waar oude, originele standbeelden verspreid staan. Ook rondom het park geniet u volop van de natuur. Van mooie wandelingen en fietsroutes in De Groene Gordel of het Pajottenland tot het bezoeken van de Wolfsputten in het oude bos van Dilbeek, het kan er allemaal! 

Bent u de rust even beu en verlangt u naar het drukke leven? Brussel, het centrum van Groot-Bijgaarden en Dilbeek zijn vlakbij en vlot te bereiken. Het treinstation en de bushalte zijn te voet bereikbaar, of u gebruikt de Wivina shuttledienst. U merkt het: wonen in Parkresidentie Wivina maakt u mobieler dan u denkt!

U alle nodige zorg bieden en u het gevoel van geborgenheid geven komt voor ons op de eerste plaats. Een woonassistent zorgt voor de administratieve hulp en coördinatie van de verschillende diensten, namelijk onderhoud van de kamer, boodschappenservice, poetshulp, maaltijden, schoonheidsspecialist, sanitaire en functionele hulpmiddelen, apotheek aan huis, kapper, was -en strijkdienst, aangepast vervoer, shuttledienst en klusjesdienst.  Het oproepsysteem wordt altijd beantwoord door gekwalificeerd personeel op de site, er is dag -en nachtpermanentie op de site, er is een crisiszorg en overbruggingszorg op de site en het hele terrein is ommuurd en autovrij. In uw appartement is het rustig genieten van het leven!

Foto Bewoners 2 Foto Bewoners Aldea Kijkdag 2016 01 09 36 Foto Bewoners 3

Bezoek de projectwebsite