INFOMOMENTEN RESIDENTIE BEAUX-ARTS

In de Kortrijksesteenweg te Gent, op de plaats van het voormalig gebouw van Axa Royale Belge, verrijst Residentie Beaux-Arts. Een majestueus gebouw met 38 stijlvolle assistentiewoningen. Troeven? De unieke ligging, de exclusieve en smaakvolle inrichting in een huiselijke sfeer en de ruime tuin. De gepersonaliseerde benadering en het gevarieerd aanbod aan activiteiten en zorg- en dienstverlening zijn ons keurmerk. Wenst u meer info over Residentie Beaux-Arts? Schrijf u dan in op één van onze infomomenten.

meer info
Residentie Beaulieu, Vilvoorde,

Residentie Beaulieu, een mooie combinatie van assistentiewoningen en een woonzorgcentrum!

Op wandelafstand van het centrum van Vilvoorde vindt u op de kruising van de Schaarbeeklei en de nieuw aangelegde weg, de Fredor De Bockstraat, Residentie Beaulieu. De residentie omvat 78 woonzorgkamers en 23 assistentiewoningen. Beide woonvormen zijn met elkaar verbonden via de overbouw boven de Fredor De Bockstraat. 

De assistentiewoningen van Residentie Beaulieu bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. Op het gelijkvloers vindt u salon/restaurant De 3 fonteinen, een kantoor voor de woonassistent alsook een handelsruimte. De bewoners hebben de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren onder het woonzorgcentrum.

 

De uitbating van deze site is in handen van de groep Orpea die een referentie is in de begeleiding en opvang van autonome en hulpbehoevende personen via gespecialiseerde woonzorgcentra en assistentiewoningen. Door de aanwezigheid van beide woonvormen op één locatie hebben de bewoners de garantie van een blijvende woonoplossing.

 

Bij het ontwerp van de assistentiewoningen werd er op toegezien dat de flats comfortabel en rolstoeltoegankelijk zijn. Alle flats hebben een mooie leefruimte met aanpalend een terras, een volledig ingerichte keuken, een ruime slaapkamer met rechtstreekse toegang naar de badkamer en zijn uitgerust met een permanent noodoproepsysteem. 

Rc Residentie Beaulieu Print 37 Rc Residentie Beaulieu Print 11 Kopie Rc Residentie Beaulieu Print 4 Rc Residentie Beaulieu Print 29 Kopie Rc Residentie Beaulieu Print 28 Rc Residentie Beaulieu Print 13 Kopie Rc Residentie Beaulieu Print 35