Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Residentie De Hoef, Hulshout

Gezellig wonen in het hart van de Kempen

Residentie De Hoef ligt in het hart van de Kempen in Hulshout. De Residentie omringd door groen en gelegen aan een ruime vijver, heeft 34 woonzorgkamers en 25 assistentiewoningen. 

De site staat open voor buurtbewoners, vrienden en familie. Geniet van een koffie in één van de gezellige zithoeken, een aperitief in de cafetaria of een lekkere lunch in het restaurant. Voor de bewoners zijn er nog verschillende faciliteiten, zoals een kapsalon en een fitnessruimte. De 34 woonzorgkamers bestaan uit 15 standaard eenheden, 1 suite, 2 tweepersoonskamers en 18 kamers met verhoogd toezicht. De 25 assistentiewoningen hebben een grootte die varieert tussen 45 m² en 96 m².

In Residentie De Hoef woont u in alle rust en krijgt u zorg op maat. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd en de groene omgeving nodigt uit voor een wandeling. Kortom, in Residentie De Hoef is het genieten van het leven. Niets moet, alles kan. 

Hulshout Hulshout 6 Hulshout 4 Hulshout 2 Hulshout 3