Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Roobeekpark, Ardooie

De luxe om te wonen tussen de velden

In het centrum van Ardooie, in de Eekhoutstraat, vindt u het Roobeekpark. 

Een nieuwe thuis, daar heeft iedereen een eigen mening over. Het ene gezin zoekt puur comfort, de andere familie weidsheid en groen, terwijl een oudere persoon gepersonaliseerde omkadering wenst. Roobeekpark in Ardooie brengt talloze wensen van jong en oud samen in een uniek totaalconcept. 

Roobeekpark biedt zeer kwalitatieve appartementen, assistentiewoningen en een woonzorgcentrum aan. In drie elegantie Residenties -- Lijsterbes, Magnolia en Populier - staan 39 flats levensloopbestendig wonen. De zorgfuncties zijn verenigd in Residentie Hardoy met 72 assistentiewoningen, 56 zorgkamers en een leefgemeenschap voor bewoners met dementie. Alle mogelijkheden zijn er voor u op één locatie. U kan blijven wonen in een vertrouwde omgeving en u kan als koppel samen oud worden. Aldea en Orpea zorgen samen voor de uitbating en goede werking van Roobeekpark. 

De luxe om te wonen tussen de velden én alle winkels op wandelafstand hebben, dat is de troef van het Roobeekpark en is ontworpen door het gekende architectenbureau BURO II en ARCHI+I.

Roobeekpark Ardooie 2693 1118 Roobeekpark Ardooie 2675 1118 Roobeekpark Ardooie 2671 1118 Roobeekpark Ardooie 2661 1118 Roobeekpark Ardooie 2644 1118 Pano Roobeekpark Ardooie 2716 1118 Roobeekpark Ardooie 2719 1118
Roobeekpark Ardooie 2656 1118

Residentie Lijsterbes, Magnolia & Populier

Rondom het woonzorgcentra zijn er drie gebouwen met in totaal 39 flats levensloopbestendig wonen gerealiseerd. De residenties hebben de naam Lijsterbes, Magnolia en Populier. 

De namen van de residenties verraden het al: Roobeekpark kleurt groen. De natuur en luminositeit naar binnen trekken, daar is het ons hier om te doen. Elk appartement is uitgekiend tot een functionele en levensloopbestendige woonst die varieert tussen 73 en 132 m², tussen 1, 2 en 3 slaapkamers. Om optimaal te genieten van de omliggende natuur heeft elk appartement bovendien een terras met schitterend uitzicht. De drie residenties staan los van elkaar, maar zijn wel onderling verbonden via een ruime ondergrondse parking die plaats biedt aan maar liefst 66 parkeerplaatsen. Bovengronds kijkt het geheel uit op een prachtige bomenrij en eindeloze natuur, kenmerkend voor heerlijk genieten in een rustige omgeving. Roobeekpark straalt ontspanning uit. Het is een plek waar u zich vooral geen zorgen hoeft te maken. En dat is nog een understatement. 

Deze flats zijn toegankelijk voor jong en oud. Hier woont men zelfstandig en kan men, indien nodig, zorg- en dienstverlening activeren. Deze appartementen zijn te koop en te huur. 

Roobeekpark Ardooie 2725 1118 Roobeekpark Ardooie 2724 1118 Roobeekpark Ardooie 2723 1118 Roobeekpark Ardooie 2721 1118 Roobeekpark Ardooie 2719 1118 Roobeekpark Ardooie 2717 1118 Roobeekpark Ardooie 2716 1118

Het uitgebreide diensten- en zorgaanbod op maat betekent dat u zo lang u dat wenst zelfstandig in uw eigen appartement kunt blijven wonen. Een hele geruststelling toch? Nemen uw zorgbehoeften toe, dan hoeft u dus niet naar een woonzorgcentrum te verhuizen.

Roobeekpark Ardooie 2639 1118

Een passie voor wonen én zorg!

De zorgfuncties zijn verenigd in Residentie Hardoy met 72 erkende assistentiewoningen, 56 zorgkamers en een leefgemeenschap voor bewoners met dementie.

1. Het Woonzorgcentrum

Residentie Hardoy, het woonzorgcentrum, telt 56 woonzorgkamers voor valide en hulpbehoevende personen. In Residentie Hardoy heerst er een huiselijke, gezellige sfeer waar bewoners zich meteen thuis voelen. Een goed opgeleid team staat steeds voor u klaar en stippelt voor u, in overleg met u en uw familie, een zorgprogramma uit. Volgens de behoeften van de bewoner bieden wij, met respect voor ieders privacy, zorg op maat aan. In het woonzorgcentrum is er ook een afdeling voor bewoners met dementie.

Comfortabele kamers uitgerust met:

  • Hoog-laagbed
  • Oproepsysteem
  • Telefoon- en tv-aanlsuiting
  • Wifi
  • Rolstoeltoegankelijke badkamer

Om een vertrouwde omgeving te creëren, mogen de bewoners kleine meubels en decoratievoorwerpen meebrengen. 

Elke ochtend kan u genieten van een evenwichtig en gevarieerd ontbijt op uw kamer. De lunch en het diner worden elke dag aan tafel geserveerd in het restaurant. In het restaurant kan u uw familie dagelijks uitnodigen om mee te tafelen. Ook in het gezellig en comfortabel ingericht salon kan u uw bezoek ontvangen.

Iedere dag biedt ons animatieteam individuele of groepsanimaties aan. Een kapsalon, een snoezelruimte, een zwembad en polyvalente ruimtes staan ten dienste van de bewoners. Er is voor ieder wat wils!


2. De assistentiewoningen

Residentie Hardoy telt 72 erkende assistentiewoningen, die in verbinding staan met het woonzorgcentrum. Hier kan elke bewoner genieten van de geneugten van het leven in combinatie met persoonlijke onafhankelijkheid en kan men in meerdere of mindere mate beroep doen op een aangepaste zorg- en dienstverlening. Zware zorg mag én kan, indien u in regie bent van uw eigen leven. 

Roobeekpark Ardooie 2703 1118 Afbeelding19 Afbeelding14 Afbeelding13 Afbeelding6 Afbeelding9 Afbeelding2