Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Woon+Zorg+Hotel Aldea , Brugge

Leven op uw ritme in een sublieme omgeving

Beeld u even in: Wonen in uw eigen flat in alle rust en vrijheid in de groene omgeving van het vroegere kasteeldomein Ter Poele én aan de rand van de historische Brugse binnenstad. Op deze site, gelegen aan de Handboogstraat, vindt u hotel Velotel en Residentie Ventoux terug. 

Hotel Velotel is een ****- service hotel en staat gekend voor haar klantvriendelijkheid. Bij fietsers en wielerliefhebbers staat het hotel met stip aangeduid en vormt het dankzij haar ligging een prima startpunt voor een rustige fietswandeling of een heuse etappe door het betoverende hinterland. Genieten van hotelcomfort en beroep kunnen doen op gepersonaliseerde zorg- en dienstverlening. Niet mis als u het ons vraagt. Hier bouwde Aldea in een eerste fase Residentie Ventoux. 

De locatie én de combinatie van assistentiewoningen in Residentie Ventoux aan een hotel is ronduit uniek. De bewoners hebben een rechtstreekse privétoegang tot het Velotel en kunnen genieten van de faciliteiten van het bekroonde hotel. Alles om met een gerust gemoed van het leven te genieten, ligt hier binnen handbereik. 

In een tweede fase zal woonzorgcentrum Galibier achterin op de site gerealiseerd worden dat een woonzorgcentrum, assistentiewoningen en een ondergrondse parking omvat.

En natuurlijk mogen ook de looks van Residentie Ventoux er zijn, want dit is een staaltje toonaangevende architectuur, getekend door het gekende architectenbureau BURO II & ARCHI+I.

logos-awards.jpg#asset:165

Bezoek Aldea Brugge

Img 0599 Kopie

Residentie Ventoux

Residentie Ventoux omvat 48 assistentiewoningen die gespreid liggen over drie verdiepingen, met onderaan een ruime garage voor een 50-tal wagens en meer dan honderd fietsen. 

Bij het ontwerp van deze assistentiewoningen koos het architectenbureau voor een “patio-typologie”. In het hart van het ontwerp vindt u namelijk een ruime patio die ingericht is als een gezellige tuin met terras. Deze patio is direct toegankelijk vanuit de ontmoetingsruimte, "Chalet Reynard", op de eerste verdieping. Via een glazen passage is Residentie Ventoux over 2 verdiepingen verbonden met het Velotel. Zo kan u in geen tijd genieten van de ****-service en de faciliteiten van het Velotel. 

Onze assistentiewoningen bestaan uit een leefruimte met aanpalend een terras, een volledig uitgeruste keuken, een aparte slaapkamer, een badkamer en een berging. De assistentiewoningen zijn uitgewerkt tot in het kleinste detail om comfortabel en voluit te kunnen genieten van het leven. 

Een restaurant met open haard en gezellig terras, petanquebanen, kinderanimatie,... In Woon+Zorg+Hotel Aldea Brugge wordt de nadruk op het familiale aspect extra in de verf gezet. 

J J Ventoux6 Dsc 0833 Slpk Modelflat Dsc 0118 Patio Ventoux7 Img 0806 Res Ventoux

Binnen Woon+Zorg+Hotel Aldea Brugge zullen tal van activiteiten doorgaan in de gezellige polyvalente ruimte "Chalet Reynard". Een kaas- en wijnavond, spel- en kaartnamiddagen, een filmavond, dansnamiddagen, bezoek aan een beurs of een museum,... Activiteiten die inspelen op de vraag van onze bewoners en die geheel vrijblijvend zijn. Kortom, aan ontspanning geen gebrek: hier is voor ieder wat wils!

Residentie Ventoux is de ideale oplossing voor de senior van morgen die ongeacht zijn leeftijd, zijn levensstijl wil behouden. De klemtoon op zelfstandig leven wordt ondersteund met gepersonaliseerde dienst- en zorgverlening. 

Brugge Wzc

Residentie Galibier

Woonzorgcentrum Galibier zal beschikken over zorgkamers en assistentiewoningen. De bewoners van de assistentiewoningen in residentie Galibier kunnen, net zoals de bewoners van Residentie Ventoux, genieten van de ****-service van het hotel. 

Het woonzorgcentrum Galibier is een leefgemeenschap voor dementie, met een aangepaste architectuur waarbinnen de bewoners zich vrij en veilig kunnen bewegen. Binnen de leefgemeenschap wordt het concept van kleinschalig genormaliseerd wonen toegepast volgens de CANTOU-visie; overdag leven de bewoners samen in een gemeenschappelijke leefruimte die doet denken aan de sfeer van thuis waar mensen deelnemen aan alledaagse activiteiten en ’s nachts heeft iedereen zijn eigen kamer.