De eerste golf van Covid-19 heeft ons sterker gemaakt! La 1re vague du covid 19 nous a rendus plus forts!

Lees hier de getuigenis met Gwendoline Place, directrice van ons woonzorgcentrum Eden Park te Montigny-Le-Tilleul. Lisez le témoignage de Gwendoline Place, directrice de notre maison de repos Eden Park à Montigny-Le-Tilleul.


meer info
CK La Quinta, Marbella

Aldea La Quinta

CK La Quinta ligt op de groene hellingen van de Sierra de Las Nieves, op een paar minuten rijden van San Pedro de Alcántara (gemeente Marbella).

CK La Quinta beschikt over moderne en luxe een- en tweepersoonskamers met verwarming, airconditioning, rolstoeltoegankelijke badkamers en elektrische bedden. TV en WiFi is beschikbaar in alle kamers. Noodoproepsysteem is aanwezig in de slaap- en badkamer.

De missie van CK La Quinta is het bieden van een comfortabele en veilige leefomgeving voor haar bewoners. Dit kan zijn voor een vakantieverblijf of een langdurig verblijf. Een team van professionals staat voor u klaar, geselecteerd op basis van hedendaagse kennis en ervaring op het gebied van zorg, ondersteuning en dienstverlening. Vriendelijkheid, empathie & warmte staan hierbij centraal.


Foto 1 Eetruimte Buiten Zwembad Binnen Foto 3