Bedankt helden van de zorg! Samen sterk!

Covid-19, een onzichtbaar virus dat enkel kan bestreden worden als het nog niet echt is toegeslagen. Het Coronavirus slaat wereldwijd om zich heen en ook ons land is getroffen. In deze gezondheidscrisis is het belangrijk voor iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en de preventieve regels toe te passen.

meer info
CK La Quinta, Marbella

Aldea La Quinta

CK La Quinta ligt op de groene hellingen van de Sierra de Las Nieves, op een paar minuten rijden van San Pedro de Alcántara (gemeente Marbella).

CK La Quinta beschikt over moderne en luxe een- en tweepersoonskamers met verwarming, airconditioning, rolstoeltoegankelijke badkamers en elektrische bedden. TV en WiFi is beschikbaar in alle kamers. Noodoproepsysteem is aanwezig in de slaap- en badkamer.

De missie van CK La Quinta is het bieden van een comfortabele en veilige leefomgeving voor haar bewoners. Dit kan zijn voor een vakantieverblijf of een langdurig verblijf. Een team van professionals staat voor u klaar, geselecteerd op basis van hedendaagse kennis en ervaring op het gebied van zorg, ondersteuning en dienstverlening. Vriendelijkheid, empathie & warmte staan hierbij centraal.


Foto 1 Eetruimte Buiten Zwembad Binnen Foto 3