Ons nieuw project 'Residentie Pitthem' werd gelanceerd!

Eind september 2020 openen de deuren van een nieuw woonzorgcentrum en assistentiewoningen in hartje Pittem. Donderdag bracht het Schepencollege een bezoekje aan de werf, om symbolisch de eindfase van de werken in te zetten. Samen met de toekomstige directeur Inge Van den Bussche werd de laatste decoratie aangebracht.

meer info
CK La Quinta, Marbella

Aldea La Quinta

CK La Quinta ligt op de groene hellingen van de Sierra de Las Nieves, op een paar minuten rijden van San Pedro de Alcántara (gemeente Marbella).

CK La Quinta beschikt over moderne en luxe een- en tweepersoonskamers met verwarming, airconditioning, rolstoeltoegankelijke badkamers en elektrische bedden. TV en WiFi is beschikbaar in alle kamers. Noodoproepsysteem is aanwezig in de slaap- en badkamer.

De missie van CK La Quinta is het bieden van een comfortabele en veilige leefomgeving voor haar bewoners. Dit kan zijn voor een vakantieverblijf of een langdurig verblijf. Een team van professionals staat voor u klaar, geselecteerd op basis van hedendaagse kennis en ervaring op het gebied van zorg, ondersteuning en dienstverlening. Vriendelijkheid, empathie & warmte staan hierbij centraal.


Foto 1 Eetruimte Buiten Zwembad Binnen Foto 3