Ons nieuw project 'Residentie Pitthem' werd gelanceerd!

Eind september 2020 openen de deuren van een nieuw woonzorgcentrum en assistentiewoningen in hartje Pittem. Donderdag bracht het Schepencollege een bezoekje aan de werf, om symbolisch de eindfase van de werken in te zetten. Samen met de toekomstige directeur Inge Van den Bussche werd de laatste decoratie aangebracht.

meer info

Aldea, dé vastgoed-specialist in de zorg!

Aldea Group is gespecialiseerd in het bouwen en uitbaten van zorgvastgoed. Ze heeft sites in Vlaanderen en Wallonië en is bezig aan de uitbouw van een vastgoedportefeuille van ca. 200 MEUR.

Met 655 woonzorgbedden, 341 assistentiewoningen en 115 hotelkamers in portefeuille, heeft Aldea Group zich in minder dan één decennium ontwikkeld tot één van de belangrijkste niet-beursgenoteerde spelers op de markt van zorgvastgoed. Bij de sterktes van het bedrijf staat de expertise over de hele lijn: gaande van het ontwikkelen van vastgoed tot de effectieve uitbating ervan. Verder draagt het bedrijf het aanbieden van een faciliterende en kwalitatieve infrastructuur én het streven naar een bundeling van verschillende woonvormen op één site, hoog in het vaandel.

Wat Aldea met haar nieuwbouwprojecten aanbiedt, is niet te vergelijken met 'het rusthuis van vroeger'. Jong of oud; De bewoners wonen modern, zelfstandig én daarenboven is alle infrastructuur er op voorzien dat wanneer u minder mobiel wordt u er heel comfortabel verder kan blijven wonen. Er worden ook heel wat gemeenschappelijke ruimten voorzien, zoals een salon met bibliotheek, een gezellig restaurant, een mooie tuin, een wellness & een fitness,...

Aldea is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg:

  • in een appartement met levensloopbestendig karakter, geconcipieerd en uitgerust zodat een verminderde beweeglijkheid geen beperking aan uw wooncomfort hoeft te betekenen.
  • in een assistentiewoning waar u als zelfstandig wonende resident in een beschermde omgeving woont en waar u zelf beslist of u gebruik wil maken van onze hulp- en dienstverlening die voorhanden is.
  • in een woonzorgcentrum waar we de focus leggen op de verzorging van de afhankelijke resident of in een leefgemeenschap voor dementie waar we bewoners met dementie in een huiselijke sfeer een veilig nest bieden. Aldea biedt het juiste evenwicht.