BEZOEK ONS OP DAG VAN DE ZORG!

Aldea doet mee aan dag van de zorg op twee verschillende locaties!!!


WAAR?

Locatie 1 :

Residentie Ventoux - Handboogstraat 1A, 8000 Brugge

Een uniek concept! Kom een kijkje nemen in onze modelflat, ontmoet de bewoners en medewerkers, doe mee aan de activiteiten en geniet van een hapje en een drankje in het vernieuwde en gezellige hotel Velotel! Voor meer info, surf naar onze website of bel naar 0496 451 200!

Locatie 2:

Residentie Roobeekpark - Eekhoutstraat 11, 8850 Ardooie

Roobeekpark biedt zeer kwalitatieve appartementen, assistentiewoningen en een woonzorgcentrum aan. In drie elegantie Residenties -- Lijsterbes, Magnolia en Populier - staan 39 flats levensloopbestendig wonen. De zorgfuncties zijn verenigd in Residentie Hardoy met 72 assistentiewoningen, 56 zorgkamers en een leefgemeenschap voor bewoners met dementie. Alle mogelijkheden zijn er voor u op één locatie. U kan blijven wonen in een vertrouwde omgeving en u kan als koppel samen oud worden. Aldea en Orpea zorgen samen voor de uitbating en goede werking van Roobeekpark. 

Voor meer info bel naar 0473/848 543.


WANNEER?

Zondag 18 maart van 10u - 17u


meer info

Ouder en zorgbehoevend worden is een normale zaak van het leven, ook dàt mag nog leuk zijn!

Een passie voor wonen én zorg! Dat is waar Aldea voor staat. De zorg voor u en voor alle mensen die u dierbaar zijn. De zorg voor nu en de zorg voor later. De zorg voor uw vakantie en voor een nieuwe thuis.

Waar willen we wonen als we een dagje ouder worden?

Dit is misschien wel de belangrijkste beslissing van ons leven. Ooit bepaalt die keuze of we kunnen blijven waar we ons thuis voelen of niet. Het lijkt nog ver weg, maar misschien komt er een dag dat we een helpende hand kunnen gebruiken. Iedereen woont graag in een aangename omgeving waar je alle hulp krijgt die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt. Die behoefte kan immers snel veranderen en is voor iemand van 80 niet dezelfde als voor iemand van 65.

Oud, iedereen wil het worden maar niemand wil het zijn. Aldea gaat de uitdaging aan hier verandering in te brengen en onze ouderen de gepaste zorg en aangename omkadering  aan te bieden.

Waar vinden we het juiste evenwicht tussen wonen en zorg?

In een appartement met levensloopbestendig karakter, geconcipieerd en uitgerust zodat een verminderde beweeglijkheid geen beperking aan uw wooncomfort hoeft te betekenen?

In een assistentiewoning waar u als zelfstandig wonende resident in een beschermde omgeving woont en waar u zelf beslist of u gebruik wil maken van onze hulp- en dienstverlening die voorhanden is?

In een woonzorgcentrum waar we de focus leggen op de verzorging van de afhankelijke resident of in een leefgemeenschap voor dementie waar we bewoners met dementie in een huiselijke sfeer een veilig nest bieden? Aldea biedt u het juiste evenwicht.

Waar gaan we op reis als we ondersteuning/verzorging nodig hebben?

Vele mensen brengen jaarlijks enkele weken of maanden door in warmere oorden.  In Marbella kunnen reizigers én hun partner genieten van een korte of een lange vakantie, van een revalidatie of een permanent verblijf met integrale zorgverlening. Zo kan u bij ons samen blijven reizen!

Waarom Aldea?

Aldea is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg. Aldea onderscheidt zich door de combinatie te maken van:

  • Een faciliterende infrastructuur
  • Een fijne keuken
  • Ontspanning en plezier
  • Kwalitatieve zorg