Aldea, dé vastgoed-specialist in de zorg!

Aldea Group is gespecialiseerd in gediversifieerd zorgvastgoed en het uitbaten van deze zorginstellingen onder de naam Curavi. Ze heeft 12 residenties in Vlaanderen, 7 in Wallonië en is bezig aan de uitbouw van een vastgoedportefeuille van ca. 200 MEUR. Met 729 woonzorgbedden, 315 assistentiewoningen en 115 hotelkamers in portefeuille, heeft Aldea Group zich in minder dan één decennium ontwikkeld tot één van de belangrijkste niet-beursgenoteerde spelers op de markt van zorgvastgoed.

Aldea streeft naar inclusieve bouwprojecten, waarbij het maatschappelijke aspect een cruciale rol speelt.

De sterke punten van het bedrijf zijn de expertise over de hele lijn: van het ontwikkelen van onroerend goed tot het effectief exploiteren ervan. Daarnaast hecht de onderneming veel belang aan het aanbieden van een faciliterende en hoogwaardige infrastructuur en het streven naar het bundelen van verschillende woonvormen op één locatie.

Wat Aldea met haar nieuwbouwprojecten aanbiedt, is niet te vergelijken met 'het rusthuis van vroeger'. Jong of oud; De bewoners wonen modern, zelfstandig én daarenboven is alle infrastructuur er op voorzien dat wanneer u minder mobiel wordt u er heel comfortabel verder kan blijven wonen. Er worden ook heel wat gemeenschappelijke ruimten voorzien, zoals een salon met bibliotheek, een gezellig restaurant, een mooie tuin, een wellness & een fitness,... Het gaat om projecten met een sterke mix van diverse functies op de site.

Aldea is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg:

  • in een appartement met levensloopbestendig karakter, geconcipieerd en uitgerust zodat een verminderde beweeglijkheid geen beperking aan uw wooncomfort hoeft te betekenen.
  • in een assistentiewoning waar u als zelfstandig wonende resident in een beschermde omgeving woont en waar u zelf beslist of u gebruik wil maken van onze hulp- en dienstverlening die voorhanden is.
  • in een woonzorgcentrum waar we de focus leggen op de verzorging van de afhankelijke resident of in een leefgemeenschap voor dementie waar we bewoners met dementie in een huiselijke sfeer een veilig nest bieden. Aldea biedt het juiste evenwicht.