Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info

Ouder en zorgbehoevend worden is een normale zaak van het leven, ook dàt mag nog leuk zijn!

Een passie voor wonen én zorg! Dat is waar Aldea voor staat. De zorg voor u en voor alle mensen die u dierbaar zijn. De zorg voor nu en de zorg voor later. De zorg voor uw vakantie en voor een nieuwe thuis.

Waar willen we wonen als we een dagje ouder worden?

Dit is misschien wel de belangrijkste beslissing van ons leven. Ooit bepaalt die keuze of we kunnen blijven waar we ons thuis voelen of niet. Het lijkt nog ver weg, maar misschien komt er een dag dat we een helpende hand kunnen gebruiken. Iedereen woont graag in een aangename omgeving waar je alle hulp krijgt die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt. Die behoefte kan immers snel veranderen en is voor iemand van 80 niet dezelfde als voor iemand van 65.

Oud, iedereen wil het worden maar niemand wil het zijn. Aldea gaat de uitdaging aan hier verandering in te brengen en onze ouderen de gepaste zorg en aangename omkadering  aan te bieden.

Waar vinden we het juiste evenwicht tussen wonen en zorg?

In een appartement met levensloopbestendig karakter, geconcipieerd en uitgerust zodat een verminderde beweeglijkheid geen beperking aan uw wooncomfort hoeft te betekenen?

In een assistentiewoning waar u als zelfstandig wonende resident in een beschermde omgeving woont en waar u zelf beslist of u gebruik wil maken van onze hulp- en dienstverlening die voorhanden is?

In een woonzorgcentrum waar we de focus leggen op de verzorging van de afhankelijke resident of in een leefgemeenschap voor dementie waar we bewoners met dementie in een huiselijke sfeer een veilig nest bieden? Aldea biedt u het juiste evenwicht.

Waar gaan we op reis als we ondersteuning/verzorging nodig hebben?

Vele mensen brengen jaarlijks enkele weken of maanden door in warmere oorden.  In Marbella kunnen reizigers én hun partner genieten van een korte of een lange vakantie, van een revalidatie of een permanent verblijf met integrale zorgverlening. Zo kan u bij ons samen blijven reizen!

Waarom Aldea?

Aldea is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg. Aldea onderscheidt zich door de combinatie te maken van:

  • Een faciliterende infrastructuur
  • Een fijne keuken
  • Ontspanning en plezier
  • Kwalitatieve zorg