Aldea, dé vastgoedspecialist in de zorg!

Oud, iedereen wil het worden maar niemand wil het zijn. Aldea gaat de uitdaging aan hier verandering in te brengen door onze ouderen een aangename en passende omkadering aan te bieden.

De Aldea woonzorgsites zijn de ideale oplossing voor de senior van morgen die de geneugten van het leven ook op latere leeftijd wil blijven combineren met persoonlijke onafhankelijkheid en die in mindere of meerdere mate beroep wil doen op een aangepaste zorgverlening.

Wat Aldea met haar nieuwbouwprojecten aanbiedt is niet te vergelijken met 'het rusthuis van vroeger'. De bewoners wonen modern, zelfstandig én toch is alle infrastructuur er op voorzien dat als u minder mobiel wordt u er heel comfortabel kan blijven wonen. Er worden ook heel wat gemeenschappelijke delen voorzien, zoals een salon met bibliotheek, een gezellig restaurant, een mooie tuin, wellness & fitness,... De Aldea woonzorgsites zijn de ideale oplossing voor de senior van morgen die de geneugten van het leven ook op latere leeftijd wil blijven combineren met persoonlijke onafhankelijkheid en die in mindere of meerdere mate beroep wil doen op een aangepaste zorgverlening.

Aldea is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg.

In een appartement met levensloopbestendig karakter, geconcipieerd en uitgerust zodat een verminderde beweeglijkheid geen beperking aan uw wooncomfort hoeft te betekenen.

In een assistentiewoning waar u als zelfstandig wonende resident in een beschermde omgeving woont en waar u zelf beslist of u gebruik wil maken van onze hulp- en dienstverlening die voorhanden is.

In een woonzorgcentrum waar we de focus leggen op de verzorging van de afhankelijke resident of in een leefgemeenschap voor dementie waar we bewoners met dementie in een huiselijke sfeer een veilig nest bieden? Aldea biedt het juiste evenwicht.

Curavi

Ontdek zeker ook Curavi!