Laat meer mensen met een beperking die jonger zijn dan 65 jaar toe om in een assistentiewoning te wonen

Daarvoor pleit Anneleen Desmyter, CEO van Aldea, een Gentse investeerder in zorgvastgoed met 340 assistentiewoningen in de portefeuille en zeven woonzorgcentra in eigen beheer. Aanleiding is het nieuws dat duizenden assistentiewoningen in Vlaanderen vandaag leeg staan. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Zorginspectie.

meer info
Parkresidentie Wivina, Dilbeek

Parkresidentie Wivina heeft een rijk verleden.

Bij het binnenkomen via het poortgebouw ontdekt u meteen het majestueuze priesterhuis aan de ingang. Vandaag straalt het beschermde deel van het Sint-Wivinaklooster nog altijd enorme klasse uit. Het domein, omringd door groen, ademt ruimte en rust. Op dit domein staat nu het woonproject met 65 assistentiewoningen verspreid over vier verdiepingen en twee exclusieve torenflats.

Een unieke voorziening waarbij u 100% omringd bent door alles wat u nodig hebt en waar het onbezorgd en veilig wonen is.

Vanuit de ruime assistentiewoningen kijkt u uit op de prachtige, uitgestrekte parktuin. De flats baden in het licht en hebben een open uitzicht over het domein. De assistentiewoningen beschikken over 1 of 2 ruime slaapkamers, een badkamer, een leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met berging en een terras. De ondergrondse garage biedt plaats aan 65 staanplaatsen.

Op het gelijkvloers vindt u een ontspannings-en vergaderruimte, een bibliotheek, een cafetaria, een loungebar, een kapsalon, een fitness-en wellnessruimte én het restaurant Broeder Jan waar u en omstaanders kunnen genieten van een verfijnde keuken. Het restaurant en de 10 hectare abdijtuin staan het hele jaar open voor iedereen. Kortom, de kwaliteitsvolle assistentiewoningen zijn op maat gemaakt voor voltijdse levensgenieters.

Residentie Wivina

Aantal 65
Oppervlakte woning 67,5m² - 113,5m² (excl. terras)
Architect De Vylder Vinck Tailleu
Status Operationeel
Info verkoop T. 09 210 58 56 | E. info@aldea.be
Info verhuur T. 02 880 71 54 | E. wivina@aldea.be
Adres Hendrik Placestraat 43, 1702 Dilbeek

Interesse in Parkresidentie Wivina? Contacteer ons voor een bezoek!

Privacyverklaring
Aldea Modelflat 18 Aldea Modelflat 1 Small Restaurant Broeder Jan Img 3616 Img 3615 Foto Bewoners