Bedankt helden van de zorg! Samen sterk!

Covid-19, een onzichtbaar virus dat enkel kan bestreden worden als het nog niet echt is toegeslagen. Het Coronavirus slaat wereldwijd om zich heen en ook ons land is getroffen. In deze gezondheidscrisis is het belangrijk voor iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en de preventieve regels toe te passen.

meer info
Residentie Beaulieu, Vilvoorde

Een mooie combinatie van assistentiewoningen en een woonzorgcentrum

Op wandelafstand van het centrum van Vilvoorde vindt u op de kruising van de Schaarbeeklei en de nieuw aangelegde weg, de Fredor De Bockstraat, Residentie Beaulieu. De residentie omvat 78 woonzorgkamers en 23 assistentiewoningen. Beide woonvormen zijn met elkaar verbonden via de overbouw boven de Fredor De Bockstraat.

Bij het ontwerp van de assistentiewoningen werd er op toegezien dat de flats comfortabel en rolstoeltoegankelijk zijn. Alle flats hebben een grootte tussen 57 m² en 67 m² en bieden een mooie leefruimte met aanpalend een terras, een volledig ingerichte keuken, een ruime slaapkamer met rechtstreekse toegang naar de badkamer en zijn uitgerust met een permanent noodoproepsysteem.

Residentie Beaulieu

Aantal assistentiewoningen 23
Oppervlakte woning 57 m² - 67 m²
Aantal woonzorgkamers 78
Status Operationeel
Info. verkoop assistentiewoningen Ring Consult: T. 02 253 34 44 | E. info@ringconsult.be
Info. verhuur T. 02 363 21 00 | E.

Interesse in Residentie Beaulieu? Contacteer ons voor een bezoek!

Privacyverklaring
Rc Residentie Beaulieu Print 37 Rc Residentie Beaulieu Print 11 Kopie Rc Residentie Beaulieu Print 4 Rc Residentie Beaulieu Print 29 Kopie Rc Residentie Beaulieu Print 28 Rc Residentie Beaulieu Print 13 Kopie Rc Residentie Beaulieu Print 35