Bedankt helden van de zorg! Samen sterk!

Covid-19, een onzichtbaar virus dat enkel kan bestreden worden als het nog niet echt is toegeslagen. Het Coronavirus slaat wereldwijd om zich heen en ook ons land is getroffen. In deze gezondheidscrisis is het belangrijk voor iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en de preventieve regels toe te passen.

meer info
Residentie De Hoef, Hulshout

Gezellig wonen in het hart van De Kempen

Residentie De Hoef is gelegen in het groen, kijkt uit op een ruime vijver en herbergt 75 woonzorgkamers en 25 assistentiewoningen.

De site staat dagelijks open voor buurtbewoners, vrienden en familie. Geniet van een koffie in één van de gezellige zithoeken, een aperitief in de cafetaria of een lekkere lunch in het restaurant. De bewoners kunnen gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals het kapsalon en een fitnessruimte. Al naargelang de ruimte die de bewoners wensen, kunnen zij kiezen tussen een standaard zorgkamer, een suite, of een tweepersoonskamer. Tevens zijn er ook zorgkamers met verhoogd toezicht voor bewoners met dementie. De 25 assistentiewoningen hebben een grootte die varieert tussen 45 m² en 96 m².

Residentie Beaulieu

Status Operationeel
Aantal assistentiewoningen 25
Oppervlakte woning 45 m² - 96 m²
Aantal woonzorgkamers 34
Info verhuur T. 015 45 47 00 | E. dehoef@orpea.net

Interesse? Plan een bezoek!

Privacyverklaring
Lowres 7461 Lowres 7436 Lowres 7386 Lowres 7361 Lowres 7295 Lowres 7482 Lowres 7467