Residentie Pitthem, Pittem

Gezellig in het dorp

Residentie Pitthem omvat een woonzorgcentrum met 47 kamers en 25 assistentiewoningen, pal in het centrum van het dorp maar toch rustig en in een groene omgeving.

Het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen werden in opdracht van Aldea Group gerealiseerd.

De uitbating van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen is in handen van zorggroep Orpea met al 78 andere residenties in België, waaronder De Bottelarij in Kortemark en Hardoy in Ardooie. Het vastgoed houdt Aldea Group zelf in portefeuille.

Residentie Pitthem bevindt zich in de Muizebeekstraat. De naam verwijst naar de vroegere schrijfwijze van Pittem, die dateert van 1517.

De flats en kamers

In totaal zijn er 25 assistentiewoningen met verschillende oppervlaktes, met één of twee slaapkamers, een praktisch ingerichte badkamer en een keuken. De nieuwe bewoners mogen hun flat inrichten naar persoonlijke smaak, met eigen meubelen.

In het woonzorgcentrum is ruimte voor 47 bewoners. Daar kunnen onze residenten terecht die, tijdelijk door omstandigheden of meer permanent, zorg nodig hebben. Deze kamers zijn instapklaar en bemeubeld.

Timing opening en bezoekmomenten

Vanaf eind september 2020 kunnen mensen terecht in Pitthem. Hiervoor dient men best snel contact op te nemen met de nieuwe directeur, in functie van een vlotte praktische organisatie. Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een individueel bezoekmoment op afspraak.

Residentie Pitthem

Architect
Uitbating Orpea
Status Operationeel
Aantal AW 25
Aantal WZC 47
Info. Verhuur Inge Van den Bussche: T. 0800 888 88 | Muizebeekstraat 3-5 | 8740 Pittem | E. pitthem@orpea.net