Laat meer mensen met een beperking die jonger zijn dan 65 jaar toe om in een assistentiewoning te wonen

Daarvoor pleit Anneleen Desmyter, CEO van Aldea, een Gentse investeerder in zorgvastgoed met 340 assistentiewoningen in de portefeuille en zeven woonzorgcentra in eigen beheer. Aanleiding is het nieuws dat duizenden assistentiewoningen in Vlaanderen vandaag leeg staan. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Zorginspectie.

meer info
Residentie Ventoux, Brugge

Leven op uw ritme in een sublieme omgeving

In de groene omgeving van het vroegere Kasteeldomein Ter Poele én aan de rand van de historische Brugse binnenstad vindt u Residentie Ventoux die verbonden is met Hotel Velotel.

Residentie Ventoux omvat 48 assistentiewoningen die gespreid liggen over drie verdiepingen, met onderaan een ruime garage voor een 35-tal wagens en meer dan honderd fietsen. De assistentiewoningen bestaan uit een leefruimte met aanpalend een terras, een volledig uitgeruste keuken, een aparte slaapkamer, een badkamer en een berging. De locatie én de combinatie van assistentiewoningen in Residentie Ventoux aan een hotel is ronduit uniek. De bewoners hebben een rechtstreekse privétoegang tot het Velotel en kunnen genieten van de faciliteiten van het bekroonde hotel.

Residentie Ventoux

Aantal assistentiewoningen 48
Oppervlakte woning 53m² - 62m² (excl. terras)
Architect B2ai
Status Operationeel
Info verkoop T. 09 210 58 56 | E. info@aldea.be
Info verhuur T. 050 25 25 50 | ventoux@orpea.net
Adres Handboogstraat 1A, 8000 Brugge

Interesse in Residentie Ventoux? Contacteer ons voor een bezoek!

Privacyverklaring
Ventoux Buiten 2 Ventoux13 Ventoux8 Ventoux2 Ventoux Binnen 2 Ventoux Binnen 1 Dsc 0834