Bedankt helden van de zorg! Samen sterk!

Covid-19, een onzichtbaar virus dat enkel kan bestreden worden als het nog niet echt is toegeslagen. Het Coronavirus slaat wereldwijd om zich heen en ook ons land is getroffen. In deze gezondheidscrisis is het belangrijk voor iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en de preventieve regels toe te passen.

meer info
Woonzorgcentrum Privilege, Gent

Wonen in het bruisende centrum van Gent.

Woonzorgcentrum Privilege is gelegen op een toplocatie te Gent in de Bagattenstraat 177, middenin het bruisende centrum van Gent: letterlijk rechtover de Vooruit, nabij de Minard Schouwburg, de Boekentoren en de Krook.

Aldea Vastgoed verwierf in november 2019 de uitbating van het Woonzorgcentrum Privilege, dat onderdak biedt voor 74 residenten.

Het woonzorgcentrum werd in 1994 opgericht door de familie Vandevelde, als toenmalig rustoord met 57 woongelegenheden. In 2012 werd de voorziening uitgebreid met 17 extra kamers.

Curavi is verantwoordelijk voor de uitbating van dit woonzorgcentrum. Ze zal ten behoeve van de bewoners en medewerkers de cultuur, waarden en normen van het familiale Woonzorgcentrum Privilege respecteren en blijven handhaven, met de focus op hoog kwalitatief werken en wonen, aangevuld met warme zorg.