De eerste golf van Covid-19 heeft ons sterker gemaakt! La 1re vague du covid 19 nous a rendus plus forts!

Lees hier de getuigenis met Gwendoline Place, directrice van ons woonzorgcentrum Eden Park te Montigny-Le-Tilleul. Lisez le témoignage de Gwendoline Place, directrice de notre maison de repos Eden Park à Montigny-Le-Tilleul.


meer info
Woonzorgcentrum Privilege, Gent

Wonen in het bruisende centrum van Gent.

Woonzorgcentrum Privilege is gelegen op een toplocatie te Gent in de Bagattenstraat 177, middenin het bruisende centrum van Gent: letterlijk rechtover de Vooruit, nabij de Minard Schouwburg, de Boekentoren en de Krook.

Aldea Group verwierf in november 2019 de uitbating van het Woonzorgcentrum Privilege, dat onderdak biedt voor 74 residenten.

Het woonzorgcentrum werd in 1994 opgericht door de familie Vandevelde, als toenmalig rustoord met 57 woongelegenheden. In 2012 werd de voorziening uitgebreid met 17 extra kamers.

Curavi is verantwoordelijk voor de uitbating van dit woonzorgcentrum. Ze zal ten behoeve van de bewoners en medewerkers de cultuur, waarden en normen van het familiale Woonzorgcentrum Privilege respecteren en blijven handhaven, met de focus op hoog kwalitatief werken en wonen, aangevuld met warme zorg.

Woonzorgcentrum Privilege

Status Operationeel
Aantal woonzorgkamers 74 kamers
Info Verhuur T. 09 329 57 18 E. privilege@curavi.be
Adres Bagattenstraat 177, 9000 Gent