Job opportunity - Asset & property manager

Ben je facilitair en technisch onderlegd? Heb je een passie voor vastgoed? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijke voor het technisch, administratief, juridisch en commercieel beheer van onze portefeuille zorgvastgoed verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Zo bezoek je regelmatig de verschillende gebouwen en de huurders (bij preventieve- en onderhoudswerken, kleine renovaties, klachten van huurders of noodoproepen, etc.). Je zorgt voor het waarde behoud van onze gebouwen op een deskundige, kwalitatieve en kostenefficiënte manier. Voor onze eigen uitbatingen werk je samen met de plaatselijke klusjesmannen een jaaractieplan uit en volgt dit consequent mee op. Je vraagt offertes op bij verschillende leveranciers en doet een prijs/kwaliteitsvergelijk. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van onze dossiers in samenspraak met het projectontwikkelingsteam. De rapportering aan de directeurs van onze zorgresidenties alsook aan het directiecomité behoort eveneens tot je verantwoordelijkheid. Je werkt binnen het team Projectontwikkeling en Vastgoed, in nauwe samenwerking met andere interne diensten.

Profiel

  • Je hebt een hogere opleiding genoten of bent gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in zorgvastgoed is een troef.
  • Je bent facilitair en technisch onderlegd en beschikt, naast een passie voor vastgoed, over relevante ervaring van minstens 3 à 5 jaar in een gelijkaardige functie bij een vastgoedbelegger/beheerder of -eigenaar. Je bent een pragmatische organisator die de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid kan voorleggen om verschillende en vaak onverwachte situaties efficiënt aan te pakken. Problemen oplossen geeft je voldoening. Het consequent rapporteren en systematisch analyseren van dossiers is je niet vreemd.
  • Je bent hands on, verantwoordelijk, communicatief, een teamplayer en slaagt erin deadlines te halen dankzij het stellen van de juiste prioriteiten.
  • Tweetaling NL/FR
  • Een uitstekende kennis van de courante pc-toepassingen (MS Office) vervolledigen je profiel.

Aldea Aanbod

Aldea is een dynamische organisatie in volle expansie. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven.

Naast een boeiende, gevarieerde uitdagende, fulltime job met verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen zoals onder andere een bedrijfswagen (incl. Tankkaart) en maaltijdcheques.

Plaats van tewerkstelling

Merelbeke, Gent en op locatie

Contactgegevens

Applicaties met CV en begeleidend schrijven mogen per email gericht worden aan

Mevr. Céline Verleye

cve@aldea.be