Curavi voegt kwaliteit toe aan het leven

Curavi is een 100% dochtervennootschap van Aldea Group en verzorgt de eigen uitbatingen van Aldea. Daarnaast werkt Aldea voor verschillende projecten ook samen met andere zorgverleners.

Het vetrekpunt bij Curavi is het respect voor de bewoner als persoon: in zijn zelfstandigheid en in zijn manier van denken. We passen voor betutteling. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn… Curavi wil de senioren van vandaag laten genieten van de geneugten van het leven en wil haar bewoners een zinvolle, plezierige en actieve toekomst geven.

Curavi garandeert u 24u/24u en 7/7 conciërge en lobby services. Woont u in een assistentiewoning, maar u heeft hulp nodig? Het verplegend personeel is op een boogscheut van u aanwezig en kan u meteen de gewenste zorg bieden. U woont als koppel in een assistentiewoning, maar voor een van de partners is deze woonvorm bv. omwille van dementie niet meer de meest geschikte woonvorm, dan kan men nog altijd dichtbij elkaar op dezelfde site wonen. Kortom, Curavi is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg. Zorg op maat, lekker eten, ontspanning en plezier,... Bij Curavi moet niets, maar kan alles.

Ook als werkgever wil Curavi de belangen van haar medewerkers behartigen. Het individuele komt altijd op de eerste plaats.

Curavi wil dé referentie zijn als zorgverlener. Zowel voor de ouderen, de kinderen als de kleinkinderen wil Curavi de plek zijn waar mensen oud willen worden of waar hun dierbaren kwaliteit aan hun leven kunnen toevoegen.

Wat is er inbegrepen in de dagprijs van een assistentiewoning? Download hier de diensten.

Wat is inbegrepen in de dagprijs van een woonzorgcentrum? Download hier de diensten.

Curavi wants to be the reference as a care provider. For the elderly, the children and the grandchildren Curavi wants to be the place where people want to grow old or where their loved ones can add quality to their lives.

Meer info over Curavi?

Bezoek onze website!