Bedankt helden van de zorg! Samen sterk!

Covid-19, een onzichtbaar virus dat enkel kan bestreden worden als het nog niet echt is toegeslagen. Het Coronavirus slaat wereldwijd om zich heen en ook ons land is getroffen. In deze gezondheidscrisis is het belangrijk voor iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en de preventieve regels toe te passen.

meer info

Curavi voegt kwaliteit toe aan het leven

De uitbating ligt voor 100% in eigen handen van Aldea Group via de dochtervennootschap Curavi. Curavi verzorgt de eigen uitbatingen van Aldea. Daarnaast werkt Aldea voor verschillende projecten ook samen met andere zorgverleners.

Het vetrekpunt bij Curavi is het respect voor de bewoner als persoon: in zijn zelfstandigheid en in zijn manier van denken. We passen voor betutteling. Curavi garandeert u 24u/24u en 7/7 permanentie. Woont u in een assistentiewoning, maar u heeft hulp nodig? Het verplegend personeel is op een boogscheut van u aanwezig en kan u meteen de gewenste zorg bieden. U woont als koppel in een assistentiewoning, maar voor een van de partners is deze woonvorm bv. omwille van dementie niet meer de meest geschikte woonvorm, dan kan men nog altijd dichtbij elkaar op dezelfde site wonen. Kortom, Curavi is gespecialiseerd in kwalitatief, levensloopbestendig wonen in omkadering. Wij zorgen voor het juiste evenwicht tussen wonen en zorg. Zorg op maat, lekker eten, ontspanning en plezier,... Bij Curavi moet niets, maar kan alles.

Wat is er inbegrepen in de dagprijs van een assistentiewoning? Download hier de diensten.

Wat is inbegrepen in de dagprijs van een woonzorgcentrum? Download hier de diensten.