Actualités

22 juin 2023

Job opportunity - Asset & property manager

Ben je facilitair en technisch onderlegd? Heb je een passie voor vastgoed? Dan zoeken wij jou!

En savoir plus

27 avril 2023

Opening nieuwbouw L’Heureux Séjour in Sprimont

Op 17 april 2023 verhuisden de bewoners van La Belfagétaine in Beaufays naar de zopas afgewerkte nieuwbouwvleugel van L’Heureux Séjour in Sprimont. 😍

En savoir plus

15 février 2023

We're hiring!

Bent u gepassioneerd door vastgoed en geïnteresseerd in gezondheidszorg? Wij zoeken een investeringsanalist om ons team te versterken. Bekijk hier de vacature.

En savoir plus

10 octobre 2022

Bedrijfsfilm Aldea - Beaux-Arts Gent

Aldea Group is gespecialiseerd in het bouwen en uitbaten van zorgvastgoed voor een nieuwe generatie ouderen. Met de opening van Residentie Beaux-Arts in Gent zet Aldea Group haar visie op zorgvastgoed om in de praktijk.

En savoir plus

12 juin 2022

Beaux-Arts opent 14 juni haar deuren

Een uniek concept met diensten à la carte

En savoir plus

19 mars 2021

Lees hier de klare kijk van onze CEO Anneleen Desmyter 1 jaar na de uitbraak van de Corona-pandemie.

Vorig jaar in juni interviewden we vijf CEO’s en vroegen om hun 'klare kijk' op de Corona-pandemie. We zijn nu bijna een jaar verder en er is heel wat gebeurd. Samen met deze Oost-Vlaamse topondernemers blikken we terug op hun antwoorden van toen, vragen hoe ze het jaar zijn doorgekomen en hoe ze nu naar de toekomst kijken. Vandaag: Anneleen Desmyter van Aldea.

En savoir plus

23 février 2021

Word vrijwilliger

In onze residenties zijn enthousiaste vrijwilligers altijd welkom. Uw hulp is van onschatbare waarde. Meer info? Klik hier.

En savoir plus

15 décembre 2020

Cofinimmo rejoint le portefeuille immobilier de santé d’Aldea

L’investisseur privé gantois montre de sérieuses ambitions de croissance et opte résolument pour un immobilier de santé de qualité

En savoir plus

26 octobre 2020

Wist je dat Residentie Beaux-Arts beschikt over een prachtige binnentuin?

De werken van Residentie Beaux-Arts te Gent gaan goed vooruit. De eerste gevelstenen zijn een feit en in januari gaat ons dak erop.

En savoir plus

17 septembre 2020

Ons nieuw project 'Residentie Pitthem' werd gelanceerd!

Eind september 2020 openen de deuren van een nieuw woonzorgcentrum en assistentiewoningen in hartje Pittem. Donderdag bracht het Schepencollege een bezoekje aan de werf, om symbolisch de eindfase van de werken in te zetten. Samen met de toekomstige directeur Inge Van den Bussche werd de laatste decoratie aangebracht.

En savoir plus

10 août 2020

De eerste golf van Covid-19 heeft ons sterker gemaakt! La 1re vague du covid 19 nous a rendus plus forts!

Lees hier de getuigenis met Gwendoline Place, directrice van ons woonzorgcentrum te Montigny-Le-Tilleul. Lisez le témoignage de Gwendoline Place, directrice de notre maison de repos à Montigny-Le-Tilleul.


En savoir plus

22 juin 2020

Laat meer mensen met een beperking die jonger zijn dan 65 jaar toe om in een assistentiewoning te wonen

Daarvoor pleit Anneleen Desmyter, CEO van Aldea, een Gentse investeerder in zorgvastgoed met 340 assistentiewoningen in de portefeuille en zeven woonzorgcentra in eigen beheer. Aanleiding is het nieuws dat duizenden assistentiewoningen in Vlaanderen vandaag leeg staan. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Zorginspectie.

En savoir plus

04 juin 2020

Lees hier Anneleen Desmyter haar visie over het leven tijdens en na Corona!

DE KLARE KIJK VAN ANNELEEN DESMYTER (ALDEA): “ER MOETEN ABSOLUUT HERVORMINGEN KOMEN”

MERELBEKE – Welk effect heeft de huidige crisis op onze economie, wat zal er veranderen en hoe zullen onze bedrijven hierin standhouden? Vijf weken lang vragen we Oost-Vlaamse topondernemers naar hun visie over het leven tijdens en na corona. Vorige week gingen we van start met Dirk Van Roy van beurzenexploitant Easyfairs.


En savoir plus

01 avril 2020

Bedankt aan onze zorghelden!

Vandaag werden onze collega's van Curavi in de bloemetjes gezet.

En savoir plus

11 mars 2020

Bedankt helden van de zorg! Samen sterk!

Covid-19, een onzichtbaar virus dat enkel kan bestreden worden als het nog niet echt is toegeslagen. Het Coronavirus slaat wereldwijd om zich heen en ook ons land is getroffen. In deze gezondheidscrisis is het belangrijk voor iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en de preventieve regels toe te passen.

En savoir plus

05 mars 2020

Update 10/03/2020: Alle bezoek op sites in Wallonië zijn verboden.

De Waalse regering heeft beslist dat alle bezoek op de sites in Wallonië vanaf 10/03/2020 zijn verboden. Lees hierbij het persbericht: https://www.aviq.be/coronavirus.html.

En savoir plus

29 novembre 2019

Aldea steunt Rode Neuzen Dag 2019!

Alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal meer weerbaar maken, dát is het doel van Rode Neuzen Dag 2019. Want onze jongeren zijn onze toekomst. Een heel mooi goed doel dus dat we met plezier ondersteunen. We doen dat samen met Belfius, al jarenlang een van de drijvende krachten achter Rode Neuzen Dag.

En savoir plus

18 juin 2019

Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be


En savoir plus

07 janvier 2019

Opening pop-up restaurant Beaux-Arts

Voor we de werken van ons nieuw project "Residentie Beaux-Arts" starten, laten we het voormalige Axa-gebouw nog één keer leven... In een gezellige en ongedwongen sfeer kan u genieten van de kookkunsten van chef Cederic De Mey. Klassiek Frans/Belgische keuken met kwalitatieve en herkenbare ingrediënten op een speciale manier gebracht. 

En savoir plus

20 novembre 2018

Officiële opening Residentie Beaulieu

20 november 2018: Residentie Beaulieu opent officieel haar deuren. De residentie omvat 78 woonzorgkamers en 23 assistentiewoningen. Beide woonvormen zijn met elkaar verbonden via de overbouw boven de Fredor De Bockstraat. Er waren talrijke aanwezigen en Fatima Lamarti, schepen voor Sociale Zaken en Gelijke Kansen, knipte het lintje door samen met de oudste en jongste bewoner van de residentie.


En savoir plus

03 novembre 2018

"Oud worden in stijl kan in Roobeekpark"

Ook Het Laatste Nieuws was bij de officiële opening. Lees mee in onderstaand artikel.

En savoir plus

26 octobre 2018

25 oktober 2018: Inauguratie Roobeekpark te Ardooie

Op 25 oktober 2018 was de officiële opening van Roobeekpark te Ardooie. Hét pilootproject van Aldea waar 4 verschillende woonvormen worden aangeboden op één site.

En savoir plus

21 septembre 2018

Aldea nodigt uit op voorstelling "Pappie, dagboek van het vergeten" naar aanleiding van Werelddag Dementie

Op 20 september organiseerde Aldea de voorstelling "Pappie, dagboek van het vergeten" in de Minard. De prachtige voorstelling, gebracht door auteur en colomnist Luk De Bruyker, toont de ontroerende evolutie van dimentie.Werelddag Dementie. 

En savoir plus

20 mai 2018

Aldea lanceert 'de gebruikersflat'

Vaak merken wij dat onze klanten twijfelen en de grote stap om naar een assistentiewoning te verhuizen niet durven nemen. Men weet niet wat het is om in een assistentiewoning te wonen. Zal het groot genoeg zijn?, Zal ik mij thuis voelen?, Krijg ik genoeg privacy?,... Daarom introduceren wij in elke residentie 'de gebruikersflat'. 

En savoir plus

08 novembre 2017

Woonzorgsite binnen het jaar klaar!

In de Eekhoutstraat te Ardooie, op een sublieme ligging met zicht op de velden en toch dichtbij het centrum en haar winkels, vindt u Roobeekpark. Zeer kwalitatieve appartementen, assistentiewoningen en een woonzorgcentrum zorgen voor de talloze wensen van jong en oud in een uniek totaalconcept. Alle mogelijkheden zijn er op één locatie. U kan blijven wonen in een vertrouwde omgeving, waar Aldea en Orpea samen zorgen voor de uitbating en goede werking van Roobeekpark.

En savoir plus

04 octobre 2017

Officiële inhuldiging Woon+Zorg+Hotel Aldea Brugge

22 september 2017: officiële opening van Woon+Zorg+Hotel Aldea Brugge! In de groene omgeving van het vroegere kasteeldomein Ter Poele, gelegen aan de Handboogstraat te Sint-Pieters, vindt u 48 erkende assistentiewoningen verbonden met hotel Velotel. Dit uniek woonconcept biedt een antwoord op de hedendaagse en toekomstige woonbehoeften van 65+’ers. De bewoners wonen zelfstandig en op hun eigen ritme in Residentie Ventoux waar men alle zorg kan krijgen die men wenst of nodig heeft én de bewoners kunnen er genieten van alle faciliteiten van het bekroonde hotel Velotel. Alles om met een gerust gemoed van het leven te genieten, ligt hier binnen handbereik.

Bekijk hier het filmpje

En savoir plus

17 mai 2017

Club-Brugge op bezoek in Woon+Zorg+Hotel Aldea Brugge

Jelle Vossen, Lex Immers en Laurens De Bock waren op bezoek in het pas geopende Woon+Zorg+Hotel Aldea Brugge. Enkele senioren gingen ook supporteren voor Club-Brugge!

 Nieuwsgierig? Bekijk dan hier het filmpje...

En savoir plus

23 décembre 2016

Aldea La Quinta Health Resort in Marbella, Zuid-Spanje. Kwaliteitsvolle combinatie van Hospitality en Zorg

"De Troeven zijn onze vier pijlers, waarin we voor jong en oud in een gastvrije omgeving diensten en accommodatie aanbieden met zorg indien nodig, waardoor iedere gast zich welkom, veilig en comfortabel zal voelen."

En savoir plus

02 novembre 2016

Kom en bezoek onze modelflat! Opening maart 2017!

De werken aan Residentie Ventoux te Brugge gaan goed vooruit. De passerelle naar het Velotel is bijna een feit, maar ook onze modelflat is volledig klaar. Bel op het nummer 0496 45 12 00 en kom gerust een kijkje nemen. Wij ontvangen u met veel plezier op onze opening in maart 2017!

En savoir plus

17 octobre 2016

"Klantgericht bouwen voor betaalbaar comfort!" Roobeekpark

Christophe Desimpel (CEO Aldea Vastgoed) en Herman Bernaerts (Gedelegeerd Bestuurder Ibens Bouw en Ontwikkeling) doen de ontwikkeling van ons nieuw project,  Roobeekpark te Ardooie,  uit de doeken.

En savoir plus

14 octobre 2016

Wonen en zorg gaan samen in Roobeekpark

Aldea met haar project te Ardooie in Het Laatste Nieuws!

En savoir plus

14 octobre 2016

Vlaamse Zorgondernemers openen Health Resort in Marbella

Op 29 september 2016 verwelkomden wij meer dan 300 gasten op de officiële opening van ons Aldea La Quinta Health Resort te Marbella. Een dag om nooit meer te vergeten!

En savoir plus

23 septembre 2016

Nieuw woonzorgcentrum in aanbouw in 'Roobeekpark'

Roobeekpark, het nieuwe project van aldea, in Het Nieuwsblad!

En savoir plus

22 septembre 2016

Aldea op Eneco Tour 2016

Aldea voor de eerste keer op Eneco Tour! Het prachtige weer, de goede organisatie én de spannende wedstrijd maakten van deze dag een topdag! Een ware thriller! Proficiat aan Peter Sagan!!!

En savoir plus

29 juin 2016

Word jij één van de eerste gasten van ons uniek Health Resort in Marbella?

Aldea La Quinta Health resort in Marbella is dé droomplek voor iedereen die wil genieten van een deugddoende vakantie in een geborgen, gezonde en zorgzame omgeving.

En savoir plus

10 juin 2016

Onze info-apero op 9 juni te Brugge was een succes!

Op donderdag 9 juni kwamen vele geïnteresseerden ons project, Residentie Ventoux, te Brugge ontdekken.

En savoir plus

31 mai 2016

Groep aldea neemt Seniorie Kesterberg volledig over

Aldea in het Nieuwsblad over de uitbreiding van Seniorie Kesterberg.

En savoir plus