Residentie Beaux-Arts, Gent

Luxueus wonen in de Arteveldestad

Tussen station Gent Sint-Pieters en de Korenmarkt verrijst Residentie Beaux-Arts. Een majestueus wooncomplex met luxueuze assistentiewoningen en appartementen voor levensloopbestendig wonen. Troeven? Een perfecte ligging, hoogwaardige afwerking en gevarieerd aanbod. Helemaal op maat van uw woonwensen.

Website Residentie Beaux-Arts

Stijlvolle residentie

Het vroegere gebouw van Axa Royale Belge op de Kortrijksesteenweg maakt plaats voor Residentie Beaux-arts. Het gerenommeerde Gentse architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering ontwierp een stijlvol wooncomplex met 38 assistentiewoningen en 18 appartementen. Inclusief ontmoetingsruimte, restaurant en handelsruimte. De twee ondergrondse verdiepingen tellen 42 autostaanplaatsen en bergingen.

Luxueuze appartementen

De twee inkomhallen van de flats bevinden zich in de Filips van Marnixstraat. Ze bieden per niveau toegang tot maximum twee appartementen van 61 tot 117 m² groot.

  • Afgewerkte badkamer
  • Lichtrijke leefruimte
  • Volledig ingerichte keuken
  • 1 of 2 slaapkamers
  • 1 of 3 terrassen (6 – 41 m²)

In Residentie Beaux-arts geniet u altijd beschut van de buitenlucht dankzij de volledig overdekte en inpandige terrassen. Paradepaardje: twee exclusieve penthouses op het bovenste niveau. Het uitzicht op de drie torens van Gent krijgt u er gratis bij.

“De ruime flats hebben één of meer terrassen die uitzicht bieden op de prachtige tuin, de groene kruinen van het Citadelpark en de Gentse skyline.”

Levensloopbestendig wonen

Bent u wat minder mobiel? Dan zit u helemaal goed in Residentie Beaux-arts dankzij de aangepaste voorzieningen. Concreet? Alle flats hebben brede deuren, drempelluwe overgangen (bijv. naar de terrassen) en verstevigingen in de muren voor beugels/steunen. De architect hield bovendien rekening met draaicirkels in functie van rolstoelstoelgebruik. Meer troeven? Vloerverwarming én de afwerking met duurzame materialen.

Kiest u voor een flat maar hebt u toch behoefte aan zorg- en dienstverlening? Dan activeert u de service van de assistentiewoningen in het naastgelegen gebouw. Als koper ontvangt u een uitgebreid en gedetailleerd lastenboek. De afwerking van uw vloer, keuken en badkamer kiest u helemaal zelf.

“U ontvangt alle zorg- en dienstverlening op eenvoudige aanvraag. Zo biedt residentie Beaux-arts voor iedereen een oplossing op maat.”

Brazilian Leefruimte 2 Brazilian Leefruimte 1 Art Deco Slaapkamer Am Aldea Beaux Arts New Logo Ext01 View01 Final 20190226 1 Am Aldea Beaux Arts Pt2 Brazilian Int03 F2 20190219 1 Am Aldea Beaux Arts Pt2 Art Deco Int02 F4 20190226 Am Aldea Beaux Arts Pt2 Art Deco Int01 F4 20190226

Unieke ligging in Gent

Residentie Beaux-arts ligt tussen de Leie en het Citadelpark in het museumkwartier van Gent. Op een boogscheut van de Kouter en de Korenmarkt. Openbaar vervoer, winkels en restaurants bevinden zich op wandel- of rolafstand van uw nieuwe woonst. Belangrijk, want de Arteveldestad ademt kunst en cultuur voor jong en oud. Een zegen voor uw zinnen met toneelvoorstellingen, musea en andere evenementen. 

“Residentie Beaux-arts is echt een buitenbeentje. Inclusief smaakvol ingerichte spa en kapsalon, sfeervol restaurant met verfijnde keuken, prachtige binnentuin en ruime ondergrondse parking.”

18076 01E 18076 02C 18076 03C 18076 04A 18076 05A