Interesse in Residentie Beaux-Arts? Kom naar ons verkoopkantoor!

Heeft u interesse in een assistentiewoning in Residentie Beaux-Arts te Gent? Kom dan langs in ons verkoopkantoor. Waar? Kortrijksesteenweg 94, 9000 Gent - Recht tegenover het nieuwe project. U kan ons ook contacteren op 09 277 02 88 of per mail naar info@beauxartsgent.be

www.beauxartsgent.be 


meer info
Seniorie Aldea Kesterberg, Gooik

Seniorie Aldea Kesterberg is voor het Pajottenland een meerwaarde

Aldea heeft in mei 2016 Seniorie Kesterberg overgenomen. Seniorie Aldea Kesterberg, gelegen in het landelijke Leerbeek, telde 59 flats en 72 bewoners. Het is goed wonen in deze seniorie, want elke dag komen er nieuwe aanvragen binnen. De beslissing over uitbreidingsplannen werd dan ook snel genomen. 

Aldea heeft de bestaande seniorie uitgebreid met 21 nieuwbouw assistentiewoningen, die gespreid liggen over drie gebouwen met elk twee verdiepingen.

De combinatie van de nieuwbouw assistentiewoningen met de huidige operationele site heeft heel wat voordelen. Hierdoor ontstaat er een grote synergie op vlak van zorgpersoneel en permanentie. Vanaf dag één na opening kon de dienstverlening en zorgverstrekking 7/7 en 24/24 worden gewaarborgd. Het personeelsbestand werd uitgebreid, wat de jobcreatie in de regio ten goede komt. 

Seniorie Kesterberg legt het accent op "Persoonsgerichte zorg" en "een uitmuntende keuken"

Seniorie Aldea Kesterberg biedt een brede waaier van gemeenschappelijke voorzieningen aan. Alles is beschikbaar, zoals in een hotel, mét zorg als het nodig of wenselijk is. Er is ondersteuning van verzorgend personeel en bovendien is er een inwonend conciërge-koppel waardoor er 24 u op 24 u permanentie gegarandeerd is voor alle bewoners.

Elke bewoner kan beroep doen op diverse gemeenschappelijke faciliteiten zoals een restaurant, salons, kapsalon, pedicure, boodschappendienst, vervoer, feestzaaltje, tuinterras, wassalon, hobby- en fitnessruimte, binnenzwembad, sauna, stoombad, kiné, garages en autostaanplaatsen.

De nadruk ligt op hulpvaardigheid en gemoedelijkheid, een open (t)huis creëren met respect voor eenieders privacy en met oog voor individuele wensen.

Seniorie Aldea Kesterberg beschikt over 70 assistentiewoningen, voor één of twee personen, waarvan de oppervlakte varieert  van 35 m² tot 80 m². Elke woonentiteit is voorzien van branddetectie, parlofoon, mobiel oproepsysteem en aansluiting voor telefoon, TV en internet. Alle assistentiewoningen bestaan uit: een volledig ingerichte keuken met de nodige apparatuur, slaapkamer, badkamer met wastafel, toilet en douche en een ruime woon- en leefruimte met terras/balkon.

Winnaar "Zorgwerkgever 2015 en 2016"

Seniorie Aldea Kesterberg is bekroond tot “Beste Zorgwerkgever van 2015 en 2016”, die de hoogste score heeft behaald in alle 6 categorieën van de bevraging. Bruno Van de Voorde, al zeven jaar algemeen directeur in Seniorie Aldea Kesterberg en reeds twee jaar bestuurder bij Aldea, is bijzonder tevreden. “Om dit doel te bereiken hebben we elke dag hard gewerkt. Vriendelijkheid, de beste zorg bieden aan onze bewoners, een goede keuken en een huiselijke sfeer zijn de betrachtingen die we elke dag nastreven. Dat ook onze medewerkers dit appreciëren en er mee aan bouwen, is fijn.” Seniorie Aldea Kesterberg heeft gedurende zeven jaar mooi werk geleverd. De doelstelling is om dat niveau te behouden en te verbeteren. 

Bezoek de projectwebsite

Afbeelding5 2 J4 A5753 2 J4 A5747 2 J4 A5730 2 J4 A5717 2 J4 A5706